Info

Saapuminen
Yo-talo sijaitsee osoitteessa Kauppakatu 10, 33210 Tampere.
Keskustassa sijaitsevalle Yo-talolle pääsee saapumaan Tampereen joukkoliikenteellä näppärästi. Yleisiä bussilinjoja ja raitiotien linja 3 kulkevat Hämeenkatua pitkin, josta on Yo-talolle noin minuutin kävelymatka. Yo-talolla ei löydy omaa parkkipaikkaa asiakkaille.
Ikäraja
Suurin osa Yo-talon tapahtumista on K18. Jos tapahtuma on ikärajaton, asiasta ilmoitetaan tarkemmin itse tapahtuman infossa, sekä lipunmyynnissä.
Liput ja eteispalvelu
Yo-talon liput löytyvät ennakkoon osoitteesta: https://www.lippu.fi/artist/yo-talo
Etuseteleillä voi etukäteen ostaa lippuja Lippupisteestä, mutta ei ovelta.

Eteispalvelumaksu on 3€ per henkilö, eikä sisälly lippuhintaan, ellei toisin ole ilmoitettu. Narikkaan on jätettävä takit, isommat kantamukset sekä reput. Järjestelmä- ja videokamerat on myös jätettävä narikkaan, ellei etukäteen ole sovittu kuvausluvasta.
Soittoajat
Kaikkien tapahtumien soittoajat löytyvät Tapahtumat-osiosta. Muistathan aina tarkistaa tapahtuman tarkat soittoajat ennen keikkaa.
Edut ja alennukset
Talolla on vaihtelevia opiskelijatarjouksia. Kysy asiasta tarkemmin baaritiskiltä. Muistathan ottaa opiskelijakorttisi mukaan.

Yo-taloihin tiloihin pääsee kulkemaan pyörätuolilla. Pääsisäänkäynnillä on käytössä pyörätuoleihin tarkoitettu ramppi. Henkilökohtainen avustaja pääsee tapahtumiin aina maksutta.

Yo-talolla on nollatoleranssi häirinnälle ja epäasialliselle kohtelulle. Jos koet Yo-talolla seksuaalista häirintää, rasismia tai syrjintää tai muuten koet olosi epämukavaksi, olethan heti yhteydessä henkilökuntaan. Asiasta voi myös jälkeenpäin laittaa viestiä osoitteeseen info@yo-talo.fi.

Muistathan, että Yo-talolla ei ole omaa parkkipaikkaa asiakkaille.

Löytötavarat kerätään Pirkanmaan Löytötavaratoimistolle, josta niitä voi kysellä jälkeenpäin.
Puh. 0600 300 758
Puhelut alkaen 2,18€/min+mpm/pvm

Lisäinfoa: https://www.plt.fi/