Info

Saapuminen
Yo-talo sijaitsee osoitteessa Kauppakatu 10, 33210 Tampere.
Keskustassa sijaitsevalle Yo-talolle pääsee saapumaan Tampereen joukkoliikenteellä näppärästi. Yleisiä bussilinjoja ja raitiotien linja 3 kulkevat Hämeenkatua pitkin, josta on Yo-talolle noin minuutin kävelymatka. Yo-talolla ei löydy omaa parkkipaikkaa asiakkaille.
Ikäraja
Suurin osa Yo-talon tapahtumista on K18. Jos tapahtuma on ikärajaton, asiasta ilmoitetaan tarkemmin itse tapahtuman infossa, sekä lipunmyynnissä.
Liput ja eteispalvelu
Yo-talon liput löytyvät ennakkoon osoitteesta: https://www.lippu.fi/artist/yo-talo
Etuseteleillä voi etukäteen ostaa lippuja Lippupisteestä, mutta ei ovelta.

Eteispalvelumaksu on 3€ per henkilö, eikä sisälly lippuhintaan, ellei toisin ole ilmoitettu. Narikkaan on jätettävä takit, isommat kantamukset sekä reput. Järjestelmä- ja videokamerat on myös jätettävä narikkaan, ellei etukäteen ole sovittu kuvausluvasta.
Soittoajat
Kaikkien tapahtumien soittoajat löytyvät Tapahtumat-osiosta. Muistathan aina tarkistaa tapahtuman tarkat soittoajat ennen keikkaa.
Opiskelija edut
Ennakkomyynnistä saatavilla opiskelijahintaisia lippuja tuleville keikoille. Opiskelijahintaisia lippuja ei voi ostaa ovelta. Voimassa oleva opiskelijakortti näytettävä keikalle saapuessa, joten muistathan ottaa opiskelijakorttisi mukaan. Baaritiskiltä löytyy myös opiskelijahintaisia juomatarjouksia.

Yo-talon takabaari Pankki on mahdollista varata veloituksetta omaan opiskelijakäyttöön alkuillan ajaksi (ei ohjelma iltoina), jos aineistojärjestöryhmän opiskelijaporukan koko on vähintään 30 henkilöä. Tila sopii kokouksiin, vapaamuotoisiin palavereihin ja alkuillan etkoiluun omalla tarjoilijalla.

Yo-taloihin tiloihin pääsee kulkemaan pyörätuolilla. Pääsisäänkäynnillä on käytössä pyörätuoleihin tarkoitettu ramppi. Henkilökohtainen avustaja pääsee tapahtumiin aina maksutta.

Yo-talolla on nollatoleranssi häirinnälle ja epäasialliselle kohtelulle. Jos koet Yo-talolla seksuaalista häirintää, rasismia tai syrjintää tai muuten koet olosi epämukavaksi, olethan heti yhteydessä henkilökuntaan. Asiasta voi myös jälkeenpäin laittaa viestiä osoitteeseen info@yo-talo.fi.

Muistathan, että Yo-talolla ei ole omaa parkkipaikkaa asiakkaille.

Löytötavarat kerätään Pirkanmaan Löytötavaratoimistolle, josta niitä voi kysellä jälkeenpäin.
Puh. 0600 300 758
Puhelut alkaen 2,18€/min+mpm/pvm

Lisäinfoa: https://www.plt.fi/

Yo-talo suosittelee näitä hotelleja yöpymiseen Tampereella Yo-talon keikkailun ohella!

Courtyard by Marriot Tampere City:
Linkin kautta saat -15% päivän parhaasta hinnasta: www.marriott.com

Forenom Kauppakatu:
Linkin kautta koodilla FORE23 pääset tekemään varauksen -10% alennuksella: www.forenom.com